Ceaţa şi poleiul îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, vineri dimineaţă, pe mai multe drumuri din ţară, din cauza ceţii dense şi a poleiului, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Ceaţa şi poleiul îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Ceaţa şi poleiul îngreunează traficul rutier pe mai mute drumuri din ţară

Pe Autostrada Bucureşti- Piteşti- vizibilitatea este, pe alocuri, în jur de 100 de metri. Pe Autostrada Bucureşti- Constanţa- vizibilitatea este sub 50 de metri între kilometrii 12-65 şi 144-165.

În judeţul Giurgiu, vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 50 de metri, pe toate drumurile naţionale, iar în Prahova se înregistrează aceeaşi situaţie pe DN1, de la ieşirea din municipiul Ploieşti până la Câmpina.

Judeţul Ilfov- vizibilitate redusă, uneori sub 100 de metri, pe drumurile naţionale, în Argeş- DN65 Piteşti- Slatina, pe alocuri, vizibilitate sub 50 de metri.

De asemenea, în Harghita- DN12, DN12A, DN13A- vizibilitate, în unele locuri, de aproximativ 50 de metri.

În judeţul Constanţa- DN3, DN38 şi DN39- vizibilitate sub 100 de metri, iar în zona municipiului Cernavodă vizibilitatea scade sub 50 de metri.

În judeţul Brăila- DE584 Brăila- Slobozia, DE87 Brăila- Galaţi, DN2B Brăila- Buzău, vizibilitate sub 100 de metri.

În judeţul Călăraşi- DN3 Fundulea- Lehliu Gară, vizibilitate sub 50 de metri, pe alocuri.

Judeţul Vâlcea- vizibilitate sub 100 de metri, pe alocuri, pe DN64 şi DN7.

De asemenea, în judeţul Cluj se semnalează polei pe multe drumuri naţionale şi judeţene şi se acţionează cu materiale antiderapante.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă, atenţie sporită, să folosească luminile de întâlnire şi ceaţă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea depăşirilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici