Cei care l-au bătut pe vărul lui Lucian Bute au fost arestaţi

Cei cinci tineri care l-au bătut pe vărul pugilistului lui Lucian Bute, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost arestaţi preventiv, joi, pentru 29 de zile, de către Tribunalul galaţi, fiind acuzaţi de tentativă la omor calificat.

279 afișări
Imaginea articolului Cei care l-au bătut pe vărul lui Lucian Bute au fost arestaţi

Cei care l-au bătut pe vărul lui Lucian Bute au fost arestaţi

"Tribunalul Galaţi a decis arestarea pentru 29 de zile a celor cinci persoane. Toţi şi-au recunoscut faptele, dar au încercat să le minimalizeze, spunând că fiecare dintre ceilalţi ar fi lovit mai tare şi de mai multe ori victima", a declarat Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Cei cinci tineri - Ion Stoica, Costel Rosloveanu, Ionuţ Petcu, Adrian Cătălin Neagu, Marian Oană - au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Tribunalului Galaţi, miercuri, pentru tentativă de omor calificat.

"În timpul cercetărilor s-a stabilit că grupul din care făcea parte şi vărul boxerului ar fi agresat un tânăr. Acesta din urmă a chemat întăriri, iar în momentul în care cele două grupuri s-au întâlnit, cei care îl însoţeau pe Bute au fugit, lăsându-l singur", declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici.

Conflictul în urma căruia Gelu Bute a ajuns în stare gravă la spital a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, în faţa discotecii din localitatea gălăţeană Pechea şi a fost sesizat de către o patrulă de poliţie.

Potrivit procurorilor, Gelu Bute a fost bătut de cei cinci tineri cu pumnii, cu picioarele şi cu mai multe scânduri.

Gelu Bute a fost internat în stare gravă la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Andrei" din Galaţi, în prezent starea sa fiind stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici