Cei doi bărbaţi bănuiţi că au jefuit sala de jocuri de noroc din Cluj au fost prinşi

Cei doi bărbaţi bănuiţi că au jefuit o sală de jocuri de noroc, în Cluj-Napoca, ameninţând angajaţii cu un cuţit şi cu un pistol, au fost prinşi de poliţişti într-o altă sală de jocuri, potrivit Poliţiei Cluj.

906 afișări
Imaginea articolului Cei doi bărbaţi bănuiţi că au jefuit sala de jocuri de noroc din Cluj au fost prinşi

Cei doi bărbaţi bănuiţi că au jefuit sala de jocuri de noroc din Cluj au fost prinşi

Poliţia Cluj a transmis, joi, că cei doi bărbaţi care ar fi reuşit să fure, miercuri dimineaţa, 7.000 de lei, după ce au intrat în sala de jocuri de noroc cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol au fost identificaţi în incinta unei alte săli de noroc.

„În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore”, arată Poliţia Cluj.

Unul dintre bărbaţi are 28 de ani şi este din Câmpia Turzii, iar celălalt are 38 de ani şi este din Cluj-Napoca. În momentul în care au fost identificaţi, asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuţit.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici