Cel de-al treilea evadat din Secţia 9 de Poliţie, prins VIDEO

Cel de-la treilea evadat din Secţia 9 de Poliţie a Capitalei, Vasile Tudor Mircea, zis Carbon, a fost prins, joi, poliţiştii bucureşteni fiind anunţaţi de familia acestuia unde se află.

96 afișări
Imaginea articolului Cel de-al treilea evadat din Secţia 9 de Poliţie, prins  VIDEO

Cel de-al treilea evadat din Secţia 9 de Poliţie, prins

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că familia evadatului a sunat la poliţie pentru a anunţa unde este acesta. Poliţiştii s-au deplasat acasă la familia lui Vasile Tudor Mircea, pentru a-l lua, bărbatul urmând să fie reîncarcerat.

Ciocan a spus că, de fapt, şi bărbatul era hotărât să se predea, atât asupra lui, cât şi asupra familiei lui, fiind "o presiune uriaşă, din cauza recompensei pentru prinderea sa".

Costel Ion Pătru, Vasile Tudor Mircea, zis Carbon şi Mihai Spiridon au evadat, duminică, de la Secţia 9 Poliţie din Capitală, unde se aflau în arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe şi autoturisme.

Costel Ion Pătru a fost prins în aceeaşi zi într-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Lehliu, acesta având intenţia de a ajunge în localitatea Dor Mărunt din judeţul Călăraşi, iar luni a fost prins Mihai Spiridon.

Cei trei tineri au evadat după ce au forţat gardul care izola perimetrul de plimbare din curtea secţiei de poliţie.

Ei vor fi cercetaţi şi pentru evadare, procurorii bucureşteni deschizând un nou dosar pe numele lor pentru săvârşirea acestei infracţiuni.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici