Cel mai mare salariu din industria medicală: 24.000 de euro net pe lună

Robert Popescu, CEO al A&D Pharma, si-a dublat salariul in 2009 Grupul A&D Pharma are afaceri de 500 mil. euro, cu 100% mai mult faţă de 2005. Vânzările de medicamente şi bugetul casei de sănătate s-au dublat în ultimii 4 ani, informează Ziarul Financiar.

117 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare salariu din industria medicală: 24.000 de euro net pe lună

Cel mai mare salariu din industria medicală: 24.000 de euro net pe lună (Imagine: Mediafax Foto)

Industria de sănătate, care are cele mai mari plângeri la adresa statului, este de fapt unul dintre câştigătorii crizei economice şi sectorul cu cel mai puternic avânt din ultimii cinci ani, atât vânzările de medicamente, cât şi bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate dublându-se în această perioadă.

Citeşte mai multe despre cel mai mare salariu din industria medicală pe zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici