Cel puţin şapte răniţi pe autostrada A1, după un carambol cu 20 de maşini

Cel puţin şapte persoane au fost rănite, dintre care una grav, în urma unui carambol petrecut, duminică după-amiază, pe autostrada A1Bucureşti - Piteşti în care au fost implicate aproximativ 20 de maşini, la scurt timp după ce în zonă avusese loc un alt carambol cu opt maşini.

18 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte răniţi pe autostrada A1, după un carambol cu 20 de maşini

Cel puţin şapte răniţi pe autostrada A1, după un carambol cu 20 de maşini (Imagine: Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 90, pe sensul de mers de la Piteşti spre Capitală, este blocat din cauza unui carambol în care au fost implicate aproximativ 20 de autovehicule, soldat cu rănirea a cel puţin şapte persoane, dintre care una în stare extrem de gravă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere A1, la faţa locului se deplasează autosanitarele Serviciului de Ambulanţă Argeş, pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite.

Cu puţin timp înaintea acestui eveniment, opt autoturisme se tamponaseră pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 89 şi 90, din cauza zăpezii de pe carosabil şi a neadaptării vitezei la condiţiile de trafic de către conducătorii auto implicaţi în incident.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere A1, şoferii au circulat cu viteză mare în zona cuprinsă între kilometrii 89 şi 90, pe sensul Piteşti - Bucureşti, unde viscolul puternic a adus pe şosea zăpada, iar în momentul în care au trecut de la porţiunea de asfalt la cea acoperită cu omăt şi au frânat s-au produs mai multe tamponări.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, patru maşini au intrat succesiv în coliziune, iar apoi au avut loc alte două tamponări, în care au fost implicate încă patru autovehicule.

În urma tamponărilor, nicio persoană nu a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici