Cele mai avantajoase oferte de city-break în Europa

Se apropie vara şi te gândeşti la vacanţă, soare şi plimbare. Şi dacă încă nu poţi să pleci în mult-aşteptatul concediu de două săptămâni, ai putea să-ţi faci încălzirea în iunie sau în iulie şi să optezi pentru un city-break într-unul dintre marile oraşe ale Europei. Preţurile sunt accesibile, iar trei sau patru zile sunt suficiente pentru a descoperi câteva dintre secretele unui mare oraş.

750 afișări
Imaginea articolului Cele mai avantajoase oferte de city-break în Europa

Cele mai avantajoase oferte de city-break în Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Să luăm de exemplu Napoli, oraş despre care se spune că trebuie vizitat măcar o dată în viaţă.

Un city-break în metropola italiană pleacă de la 142 de euro şi ajunge la peste 160 de euro, în funcţie de condiţiile de cazare şi de zbor.

Astfel, poţi da 154 de euro pentru o minivacanţă cu patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele sau 164 de euro, în funcţie de camera aleasă. Sejurul include şi micul-dejun.

O altă variantă de sejur pentru Napoli este un city-break cu trei nopţi de cazare, la hoteluri de trei stele, cu preţuri pornind de la 149 de euro de persoană.

Serviciile incluse sunt trei nopţi de cazare, trei mic-dejunuri, bilet avion Bucureşti-Napoli şi retur. Dacă vrei o excursie cu ghid prin oraş te costă 44 de euro, pentru o excursie la Pompei trebuie să dai 87 de euro, la fel dacă vrei să vizitezi Capri şi Anacapri.

Dacă până în urmă cu ceva vreme, Parisul părea prea îndepărtat şi scump de vizitat, în ultimii ani oraşul luminilor şi al îndrăgostiţilor este mai uşor de vizitat şi la preţuri accesibile. Şi dacă nu îţi permiţi o vacanţă de câteva săptămâni pe tărâm francez, principalele obiective ale celei mai celebre capitale europene pot fi vizitate şi pe parcursul unui city-break.

De exemplu, pentru trei nopţi şi patru zile în Paris ofertele pleacă de la 259 de euro şi ajung la 300 de euro, în funcţie de hotelul de două sau trei stele în care alegi să te cazezi.

Citeşte mai multe despre cele mai avantajoase oferte de city-break pe www.incont.ro.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici