Cele mai bune staţiuni în care să mergi cu copiii

Pentru ca adulţii să nu se întoarcă din vacanţă mai stresaţi decât au plecat, unele hoteluri se străduiesc cât pot să le facă mai uşoară munca de părinte. Îi amuză pe copii la minicluburi, le fac program complet de joacă şi le aduc în cameră cutii muzicale.

161 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune staţiuni în care să mergi cu copiii

Cele mai bune staţiuni în care să mergi cu copiii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La Ela Quality Resort, din Belek, partea de lux a Antalyei, părinţii pot sta liniştiţi, pentru că, în complex, copiii au parte cam de tot ce şi-ar putea dori. Hotelul are o recepţie pentru copii, aceştia putându-se caza singuri, asemeni adulţilor. În timpul sejurului, cei mici beneficiază de programe speciale pe terenul de joacă, baby-sitting şi minidisco. În complex se află un restaurant pentru copii, cu produse naturale şi un miniclub.

Părinţii îşi pot urmări pe un ecran tv odraslele aflate la joacă şi, chiar dacă nu stau tot timpul cu ochii în televizor, au la ei un pager pe care sunt anunţaţi imediat dacă există vreo problemă cu cel mic. În duplexurile familiale pe două nivele, există cutie muzicală, ursuleţ, cadă pentru copii, minihalat de baie, încălzitor de biberon şi cutii de lapte. Un sejur în complexul all-inclusive costă între 867 şi 1212 euro de persoană, incluzând transportul cu avionul.

Citeşte mai multe despre cele mai bune staţiuni în care să mergi cu copiii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici