Cele patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a semnat contractul pentru modernizarea celor patru locuri de joacă din parcul Cişmigiu, a anunţat sâmbătă Primăria Capitalei.

142 afișări
Imaginea articolului Cele patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

Cele patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

Potrivit contractului, vor fi cumpărate echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare.

Valoarea investiţiei este de 3,45 de milioane de lei.

Locurile de joacă vor fi înlocuite într-o lună şi jumătate.

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a finalizat recent reparaţiile la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni se vor termina lucrările de reparaţii în alte două locuri de joacă din Parcurile Bordei şi Tineretului.

Pentru alte 18 locuri de joacă se va lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi/ sau înlocuirea echipamentelor joacă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici