Celebrul desen Peppa Pig introduce un cuplu lesbian: „o mămică este medic, iar cealaltă găteşte”

  • Peppa Pig introduce primul cuplu de acelaşi sex.
  • Părinţii copiilor reacţionează diferit, dar cele mai multe reacţii sunt pozitive.
704 afișări
Imaginea articolului Celebrul desen Peppa Pig introduce un cuplu lesbian: „o mămică este medic, iar cealaltă găteşte”

În episodul recent, eroina principală, Purceluşa Peppa vorbeşte cu ursulina Penny, care, menţionează, întâmplător, că ea are două mame. 

Apoi, în timp ce desenează un portret al familiei sale, Penny explică: „Eu trăiesc cu mămica şi cu cealaltă mămică. O mămică este doctor şi cealaltă mămică găteşte spaghete”.
 
Cuplul lesbian apare în Peppa Pig în urma unei petiţii online, în care iubitorii desenului cereau asta, petiţie ce a strâns peste 23.000 de semnături.
 
Mesajul petiţiei arată că „micuţii care se uită la Peppa Pig sunt la vârste mici, şi excluzând familiile de acelaşi sex îi va învăţa că normale sunt doar familiile cu un singur părinte sau cu părinţi de sex diferit, iar asta îi face pe copiii cu părinţi de acelaşi sex să se simtă alienaţi şi, în plus, ceilalţi micuţi îi pot hărţui din cauza ignoranţei”.
 

Ce părere au părinţii

 
Spectatorii adulţi sunt împărţiţi în două tabere: unii care se declară dezgustaţi şi spun că nu îşi vor lăsa copii să mai urmărească desenul, iar alţii care aplaudă „mişcarea”, pentru că e necesară. Şi activiştii pentru educaţie şi anumite şcoli laudă ideea.
 
 
„Ce crezi? Copiii mei au văzut primul cuplu de acelaşi sex în show-ul Peppa Pig şi nu s-a terminat lumea. Ursulina Penny spune că trăieşte cu „mama şi cealaltă mamă” şi cei patru călăreţi ai apocalipsei nu au apărut instant pentru a pune capăt omenirii”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici