Celulă de criză la Hunedoara: se caută pistolul furat de la un poliţist

Zeci de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ISU Hunedoara participă, marţi, pe raza comunei Crişcior, la căutarea pistolului furat de la un poliţitst în timpul unei misiuni.

316 afișări
Imaginea articolului Celulă de criză la Hunedoara: se caută pistolul furat de la un poliţist

Celulă de criză la Hunedoara: se caută pistolul furat de la un poliţist

Poliţia Hunedoara transmite, marţi, că la căutările pistolului, pe raza comunei Crişcior, participă 22 de poliţişti, 4 jandarmi şi 3 angajaţi ISU.

Un poliţist a rămas fără pistol, spray lacrimogen şi baston telescopic în timpul unei altercaţii în Hunedoara. Oamenii legii încătuşau mai mulţi indivizi când unuia i-a căzut „centura tactică”, iar un bărbat a furat-o şi a fugit.

Scandalul a avut loc duminică seara într-un local din comuna Crişcior, între mai multe persoane. Pentru că erau implicate mai multe persoane recalcitrante, poliţiştii au cerut ajutorul colegilor lor din Brad.

„Poliţiştii au aplanat conflictul, iar în timp ce utilizau forţa în vederea încătuşării persoanelor implicate în altercaţie, unuia dintre agenţii de poliţie i s-ar fi desprins centra tactică, pe care avea ataşate mijloacele din dotare, ce i-a fost sustrasă de una dintre persoanele aflate la locul intervenţiei”, informează IPJ Hunedoara.

Suspectul este un bărbat de 46 de ani. Acesta a fost prins la scurt timp în comuna Crişcior, însă a refuzat să coopereze cu poliţiştii şi să indice locul în care s-ar afla centura tactică.

În cursul nopţii de duminică spre luni, echipajele de căutare au găsit un încărcător, un spray şi un baston, care, duminică, i-au fost furate unui poliţist în timpul unei intervenţii. Pistolul este căutat încă de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
pistol,
furat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici