Cercetările privind accidentul de pe Calea 13 Septembrie, efectuate de procurorii instanţei supreme

Cercetările privind accidentul care a avut loc, marţi seară, pe Calea 13 Septembrie din Capitală, şi în care două femei au fost grav rănite, una din ele aflându-se în comă, vor fi efectuate de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme.

117 afișări

Cercetările vor fi efectuate de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit unor surse judiciare.

Două femei au fost grav rănite, una din ele aflându-se în comă, ele fiind lovite de o maşină, pe Calea 13 Septembrie din Capitală, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un refugiu de tramvai, el fugind, ulterior, de la locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, accidentul a avut loc în jurul orei 21.15.

Bucureşteanul Bogdan P., în vârstă de 24 de ani, care conducea un autoturism Dacia Nova pe Calea 13 Septembrie, dinspre Şoseaua Progresului către Bulevardul Ghencea, a pierdut controlul maşinii în intersecţia cu strada Sebastian. Autoturismul a lovit refugiul unei staţii de tramvai, după care s-a răsturnat, maşina lovind două femei din Capitală, una în vârstă de 26 de ani, alta de 30 de ani.

Cele două bucureştence au suferit leziuni grave şi au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cea în vârstă de 30 de ani intrând în comă.

După producerea accidentului, şoferul a coborât din maşină şi a fugit. El s-a prezentat la Poliţie, câteva ore mai târziu, şi a fost dus la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", pentru recoltarea de probe biologice, deoarece se pare că era băut în momentul accidentului.

Circulaţia tramvaielor în zona producerii accidentului a fost întreruptă aproximativ o oră şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici