Cercetat după ce a ameninţat cu un cuţit controlorii care l-au prins fără bilet

Un adolescent de 15 ani le-a ameninţat cu un cuţit pe controloarele Regiei Autonome de Transport Constanţa (RATC) care i-au cerut biletul de călătorie, într-un troleibuz, băiatul fiind, în prezent, cercetat penal.

16 afișări
Imaginea articolului Cercetat după ce a ameninţat cu un cuţit controlorii care l-au prins fără bilet

Cercetat după ce a ameninţat cu un cuţit controlorii care l-au prins fără bilet (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit ofiţerului de relaţii publice al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanţa, locotenent colonelul Sorin Mustăţea, miercuri după-amiază, în timpul unui control al legitimaţiilor de călătorie efectuat într-un troleibuz de pe linia 48 din municipiul Constanţa, o echipă a RATC a depistat un tânăr de 15 ani fără bilet.

În momentul în care controloarele i-au solicitat acestuia să nu coboare din mijlocul de transport, aşa cum avea intenţia, şi să prezinte un act de identitate, adolescentul s-a înfuriat şi a scos un cuţit, cu care le-a ameninţat pe femei. Acestea au cerut sprijin prin dispeceratul RATC, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de jandarmi.

Oamenii legii l-au percheziţionat şi au găsit asupra adolescentului un cuţit cu lama de 12 centimetri. El le-a declarat jandarmilor că este elev şi poartă cuţitul asupra sa pentru autoaparare.

Lt. colonelul Sorin Mustăţea spune că adolescentul provine dintr-o familie dezorganizată şi locuieşte doar cu mama lui. Pe numele său, au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, pentru comiterea infracţiunii de port fără drept al cuţitului, dosarul fiind înaintat Parchetului Judecătoriei Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici