Cerere de ARESTARE preventivă pe numele lui Sebastian Ghiţă, amânată de Tribunalul Prahova

Tribunalul Prahova a amânat, vineri, pronunţarea în cazul cererii de arestare preventivă făcută de procurorii DNA Ploieşti pe numele lui Sebastian Ghiţă, în dosarul cumnatului fostului premier Victor Ponta, în care omul de afaceri este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

328 afișări
Imaginea articolului Cerere de ARESTARE preventivă pe numele lui Sebastian Ghiţă, amânată de Tribunalul Prahova

Cerere de ARESTARE preventivă pe numele lui Sebastian Ghiţă, amânată de Tribunalul Prahova

Tribunalul Prahova a stabilit termen, vineri, pentru analizarea cererii făcute de procurorii DNA Ploieşti cu privire la arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton, magistraţii au amânat propunţarea, fiind stabilit un nou termen din “lipsă de procedură cu inculpatul”.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că magistraţii au dat un nou termen întrucât nu a fost restituită dovada cu privire la îndeplinirea procedurii cu Sebastian Ghiţă, în Serbia.

Noul termen a fost stabilit pe data de 8 iunie.

Cererea de arestare preventivă a fost făcută în dosarul denumit “Hidro”, în care este cercetat Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta. Sebastian Ghiţă este acuzat, în acest dosar, de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

În prezent, Sebastian Ghiţă este în arest, în Serbia, după ce a fost depistat de autorităţi la Belgrad pe 13 aprilie.

Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în două dosare ale DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici