Cerul rămâne variabil, iar local va ploua. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vestul şi sudul ţării, precum şi la munte, unde local vor mai fi ploi şi, posibil, descărcări electrice, îndeosebi în cursul zilei. Izolat cantităţile de apă vor mai depăşi 10...15 l/mp, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

719 afișări
Imaginea articolului Cerul rămâne variabil, iar local va ploua. PROGNOZA METEO pentru vineri

Cerul rămâne variabil, iar local va ploua. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Publimedia)

Vântul va avea intensificări temporare în sud-estul ţării şi în zona montană şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în Oltenia, în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 28...29 de grade în sud-estul, nord-vestul şi, izolat, în centrul ţării. Temperaturile minime se vor încadra între 6 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Vineri, cerul va fi temporar noros şi, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla moderat în cursul zilei şi în general slab, noaptea. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

LA MUNTE:

Vineri, cerul va avea înnorări şi local, mai ales în Munţii Banatului, vor mai fi ploi şi posibil descărcări electrice, îndeosebi în cursul zilei. Izolat cantităţile de apă vor mai depăşi 10...15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă.

LA MARE:

Vremea va fi, vineri, schimbătoare ca aspect. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în timpul zilei dar şansele de ploaie vor fi reduse. Vântul  va sufla moderat cu intensificări temporare la tare, cu viteze care la rafală vor atige 55-60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 26 de grade, iar cele minime între 20 şi 21 de grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 şi 23 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici