CFR a aprobat colaborarea cu Primăria Capitalei pentru trenul metropolitan

CFR a aprobat colaborarea cu Primăria Capitalei pentru trenul metropolitan, astfel încât pot fi începute demersurile pentru realizarea investiţiei, a anunţat joi primarul general Nicuşor Dan.

230 afișări
Imaginea articolului CFR a aprobat colaborarea cu Primăria Capitalei pentru trenul metropolitan

CFR a aprobat colaborarea cu Primăria Capitalei pentru trenul metropolitan

„Conducerea CFR a aprobat protocolul de colaborare cu Primăria Capitalei, care vizează prima etapă din proiect, respectiv dezvoltarea serviciilor de tren urban pe semi-inelul feroviar de nord”, a transmis primarul.

Potrivit acestuia, documentul va fi votat în şedinţa Consiliului General de la sfârşitul lunii octombrie.

Nicuşor Dan susţine că, în baza acestui protocol, Primăria poate iniţia demersuri concrete pentru demararea investiţiilor necesare.

El arată că, în această fază, sunt vizate trei trasee prioritare: Bucureşti Gara de Nord – Bucureşti Obor, Bucureşti Gara de Nord – Bucureşti Vest, respectiv Bucureşti Vest – Bucureşti Obor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici