CFR Călători anunţă în această vară trenuri directe din Bucureşti spre Turcia şi Bulgaria

CFR Călători a anunţat miercuri că în această vară vor circula trenuri directe din Bucureşti spre Turcia şi Bulgaria.

3122 afișări
Imaginea articolului CFR Călători anunţă în această vară trenuri directe din Bucureşti spre Turcia şi Bulgaria

CFR Călători anunţă în această vară trenuri directe din Bucureşti spre Turcia şi Bulgaria

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022, pasagerii vor avea zilnic legături directe de la Bucureşti către Halkali/Istanbul, Sofia, Varna şi retur.

Trenul către Halkali/Istanbul va avea în compunere un vagon cuşetă, iar trenul către Varna sau Sofia va avea în compunere două vagoane clasă.

O călătorie de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) costă 53,2 euro la vagon cuşetă cu 4 locuri, un bilet pe ruta Bucureşti Nord – Varna costă 22 euro, iar Varna – Bucureşti Nord costă 28,2 euro la vagon clasa a 2-a.

Un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti la Sofia (sau retur) costă 29,8 euro la clasa a 2-a.

Biletele sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici