CFR Călători: Întreruperea temporară a cumpărării biletelor de la automatele kiosk din gări

Compania CFR Călători anunţă că, începând de marţi, pentru o perioadă limitată, nu va fi posibilă cumpărarea de legitimaţii de călătorie de la automatele kiosk din gări.

387 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Întreruperea temporară a cumpărării biletelor de la automatele kiosk din gări

CFR Călători: Întreruperea temporară a cumpărării biletelor de la automatele kiosk din gări

CFR Călători informează că urmare a necesităţii efectuării lucrărilor de înlocuire a echipamentelor POS de la automatele kiosk din gări pe fondul schimbării furnizorului de servicii de plată, începând de marţi,16 ianuarie 2024, ora 00.00 şi pentru o perioadă limitată, nu va fi disponibilă cumpărarea de legitimaţii de călătorie de la aceste automate.

Totodată, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar şi funcţionarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Conadă şi retur.

Pentru cumpărarea biletelor de tren, compania recomandă utilizarea celorlalte canale de vânzare disponibile: online de pe cfrcalatori.ro, aplicaţia disponibilă pe smartphone „CFR Călători bilete online”, aplicaţia 24pay, casele de bilete din gări, agenţii de voiaj CFR Călători, de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

„Menţionăm că în staţia Bucureşti Nord, pentru evitarea supraaglomerării, deservirea călătorilor va fi asigurată inclusiv prin suplimentarea numărului de case de bilete deschise”, a transmis CFR Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici