CFR Călători introduce un nou tren de tip InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti

  • CFR Călători anunţă că introduce, începând de luni, un nou tren de tip InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti.
  • Trenul pleacă de luni până vineri din Constanţa la ora 07:00 şi ajunge în staţia Bucureşti Nord la ora 09:17.
4891 afișări
Imaginea articolului CFR Călători introduce un nou tren de tip InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti

CFR Călători introduce un nou tren de tip InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti

Trenul InterRegio 1684 pleacă de luni până vineri din Constanţa la ora 07:00 şi ajunge în staţia Bucureşti Nord la ora 09:17.

„Alături de trenurile cu plecare din Constanţa la ora 05:30 şi 08:20 şi prin noua variantă de ora 7:00, ce reprezintă o oră de plecare ce se pliază perfect pe nevoile de transport ale celor care au treabă de o zi în capitală, oferim mai multe opţiuni pentru deplasarea de la Constanţa la Bucureşti. În plus, pe lângă faptul că parcurge distanţa în 2 ore şi 17 minute şi realizează sosirea la o oră convenabilă în Bucureşti, IR 1684 asigură mobilitatea şi pe secţii secundare prin legături potrivite din Ciulniţa (sosire 08:17), spre/dinspre reşedinţele de judeţ Slobozia şi Călăraşi. Trenul este format din vagoane moderne şi confortabile, modernizate în anul 2020”, anunţă CFR Călători.

„Cu siguranţă vom mai avea surprize plăcute pe relaţia Constanţa şi nu numai. Continuăm!“ , a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici