CFR Călători prelungeşte valabilitatea cardurilor TrenPlus

  • CFR Călători prelungeşte valabilitatea cardurilor TrenPlus care nu au putut fi folosite pe perioada stării de urgenţă
  • n baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
165 afișări
Imaginea articolului CFR Călători prelungeşte valabilitatea cardurilor TrenPlus

CFR Călători prelungeşte valabilitatea cardurilor TrenPlus

CFR Călători prelungeşte valabilitatea cardurilor TrenPlus care nu au putut fi folosite pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă şi oferă o reducere de 10% celor care decid să cumpere acest tip de card până la finalul acestei luni.

În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor nostri care îşi doresc sa călătorească cu trenul, mai ales că ne aflăm în sezon estival, CFR Călători vine cu o ofertă promoţională, astfel că în perioada 15 - 30 iunie 2020, cardul TrenPlus va putea fi achiziţionat cu o reducere de 10%. Preţul este acum de 99,00 lei în loc de 110 lei.

De asemenea, începând de luni, 15 iunie 2020, CFR Călători prelungeşte valabilitatea cardurilor TrenPlus emise, astfel: cardurile care au termen de expirare în perioada 16 martie – 14 iunie, vor fi prelungite cu numărul corespunzător de zile de valabilitate (rămase neutilizate) din această perioadă. Cardurile care au termenul de expirare după data de 14 iunie, vor fi prelungite cu numărul de zile din perioada 16 martie – 14 iunie, respectiv cu 91 de zile.

Compania a luat această măsură de prelungire automată a perioadei de utilizare a cardurilor TrenPlus având în vedere imposibilitatea utilizării serviciilor plătite pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă declarate în România ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici