CFR: Traficul pe reţeaua feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, unele garnituri au întârzieri

Traficul feroviar pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar viteza de circulaţia trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute înregistrate la nivel solului, anumite garnituri înregistrând întârzieri în grafic, anunţă CFR.

1242 afișări
Imaginea articolului CFR: Traficul pe reţeaua feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, unele garnituri au întârzieri

CFR: Traficul pe reţeaua feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, unele garnituri au întârzieri (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Traficul feroviar pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar viteza de circulaţia trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute înregistrate la nivel solului, anumite garnituri înregistrând întârzieri în grafic", potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA, remis miercuri dimineaţă MEDIAFAX.

CFR anunţă că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă din cauza cauza condiţiilor meteo nefavorabile, personalul feroviar desfăşoară verificări la componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă şi intervine pentru remedierea deranjamentelor tehnice semnalate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici