Cinci ani de la moartea poliţistului Bogdan Gigină. Dosarul din justiţie încă e la început

  • Pe 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Gigină a murit în misiune
  • Tânărul deschidea pe motocicletă coloana oficială a lui Gabriel Oprea
  • Bogdan Gigină avea 28 de ani şi era angajat la Brigada Rutieră a Capitalei
  • Dosarul a fost plimbat printre instanţe până acum
649 afișări
Imaginea articolului  Cinci ani de la moartea poliţistului Bogdan Gigină. Dosarul din justiţie încă e la început

Cinci ani de la moartea poliţistului Bogdan Gigină. Dosarul din justiţie încă e la început

Sunt deja 5 ani de când poliţistul Bogdan Gigină a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială a fostului ministru Gabriel Oprea.

Familia tânărului nu are nici acum un deznodământ în justiţie. Dosarul abia e la început, chiar şi după atâţia ani. Până acum, instanţele din Bucureşti au făcut ping-pong cu dosarul. Cauza s-a oprit în această vară la Curtea de Apel Bucureşti şi încă se judecă.

Gabriel Oprea a spus în repetate rânduri că el nu este vinovat de accident. Însă familia Gigină încă speră la o rezolvare. 

„Este o cruce pe care o s-o duc toată viaţa. Dincolo de acele cancan-uri, că eram la restaurant. Nu ministrul se ocupă de traseu, nu dă ordine cu ce viteză. Astea sunt poveşti”, spune Gabriel Oprea la 5 ani după accident.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici