Cinci asistente de la Maternitatea Odobescu din Timişoara confirmate cu coronavirus

  • Cinci asistente medicale de la Maternitatea Odobescu din Timişoara, infectate cu coronavirus
  • Cel care a făcut anunţul e primarul oraşului, Nicolae Robu
  • Alte 80 de cadre medicale sunt în curs de testare
862 afișări
Imaginea articolului Cinci asistente de la Maternitatea Odobescu din Timişoara confirmate cu coronavirus

Cinci asistente de la Maternitatea Odobescu din Timişoara confirmate cu noul COVID-19

Cinci asistente medicale de la Maternitatea Odobescu din Timişoara sunt infectate cu noul coronavirus, a declarat pentru MEDIAFAX, primarul Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cinci asistente de la Maternitatea Odobescu au fost testate pozitiv pentru coronavirus.

Potrivit acestuia, alte 80 de cadre medicale urmează a fi testate, iar în urma rezultatelor se va lua o decizie în ceea ce priveşte activitatea unităţii sanitare.

„80 de cadre medicale vor fi testate în această noapte pentru a se vedea situaţia lor. Cinci asistente au fost confirmate, nu ştim care este situaţia celorlalţi. Maternitatea nu este închisă", a declarat Robu, primarul Timişoarei.

O decizie în privinţa Maternităţii se va lua în funcţie de rezultatul probelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici