Cinci bucureşteni au încercat să jefuiască un bărbat, la ieşirea dintr-o bancă

Cinci bucureşteni au fost prinşi în flagrant delict în timp ce tâlhăreau un bărbat care ieşise dintr-o sucursală bancară de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, trei dintre ei fiind reţinuţi.

433 afișări
Imaginea articolului Cinci bucureşteni au încercat să jefuiască un bărbat, la ieşirea dintr-o bancă

Cinci bucureşteni au încercat să jefuiască un bărbat, la ieşirea dintr-o bancă (Imagine: Doru Nica/Mediafax foto)

Cei cinci au urmărit, marţi, un bărbat de 63 de ani, din Bucureşti, pe care l-au observat ieşind dintr-o sucursală bancară de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, se arată într-un comunicat de miercuri al Poliţiei Capitalei.

Aceştia l-au înconjurat pe bărbat şi au început să îl îmbrâncească, smulgându-i din borsetă o bancnotă de 200 de lei.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2 i-au imobilizat pe cei cinci, iar la percheziţia corporală au găsit la unul dintre ei bancnota de 200 de lei.

Trei dintre bărbaţi au fost reţinuţi pentru tâlhărie, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru complicitate la tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici