Cinci destinaţii europene în care poţi schia vara

Chiar dacă Europa este toropită de căldură, dacă intri pe secţiunea meteo de pe site-ul BBC ai veşti răcoritoare la un clic distanţă. Se schiază pe gheţarii din Alpi, unde stratul de zăpadă atinge şi 100 de centimetri

158 afișări
Imaginea articolului Cinci destinaţii europene în care poţi schia vara

Cinci destinaţii europene în care poţi schia vara

Les Deux Alpes, Franţa. Împătimiţii sporturilor de iarnă pot lua drumul staţiunii Les Deux Alpes, din Isere, unde se află cel mai mare gheţar (200 de hectare) din Europa, iar pârtiile sunt deschise toată vara, de la altitudinea de 2.800 la 3.600 de metri. Les Deux Alpes, capitala schiului estival, are o suprafaţă mai mare de schiat decât multe staţiuni mai mici de iarnă. Turiştii care ajung aici au la dispoziţie 14 schi lifturi, care funcţionează între orele 7:15 şi 13:30.

Tignes, Franţa. Turiştii care ajung la Tignes pot schia pe gheţarul Grande Motte, care se întinde de la 2.700 la 3.600 de metri altitudine, şi are 20 de kilometri de pârtie şi 12 schi lifturi. Gheţarul este deschis de la jumătatea lui iunie până la sfârşitul lui august, între 7 dimineaţa şi 13:00, fiind ideal atât pentru profesionişti cât şi pentru începători, care vor considera ideală zăpada moale de vară.

Citeşte mai multe despre destinaţiile europene în care poţi schia vara pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici