Cinci persoane au fost salvate de salvamontişti după ce au fost surprinse de VISCOL în zona platoului Bucegi

Salvamontiştii din Buşteni intervin, miercuri seara, pentru a salva cinci persoane surprinse de viscol pe munte, în zona platoului Bucegi, unde temperaturile sunt scăzute.

909 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au fost salvate de salvamontişti după ce au fost surprinse de VISCOL în zona platoului Bucegi

Cinci persoane au fost salvate de salvamontişti după ce au fost surprinse de VISCOL în zona platoului Bucegi

Potrivit salvamontiştilor, cele cinci persoane au cerut ajutor după ce au fost surprinse de viscol în platoul Bucegilor.

„Salvamontiştii din Buşteni intervin pentru salvarea a cinci persoane surprinse de viscol în platoul Bucegilor. Aceştia nu se mai pot orienta şi sunt afectate şi de temperaturile scăzute”, arată salvamontiştii.

Echipa de la Salvamont Buşteni se deplasează, a ora transmiterii acestei ştiri, către zona indicată de pe platoul Bucegi, pentru a prelua turiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici