Cinci persoane, între care un copil de opt ani, rănite într-un accident produs într-o intersecţie din Craiova

Cinci persoane, între care un copil în vârstă de opt ani, din Slatina, au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în timpul nopţii de luni spre marţi într-o intersecţie din Craiova, după ce un şofer nu a acordat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

540 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care un copil de opt ani, rănite într-un accident produs într-o intersecţie din Craiova

Cinci persoane, între care un copil de opt ani, rănite într-un accident produs într-o intersecţie din Craiova

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce şoferul autoturismului în care se afla şi copilul nu a acordat prioritate.

Copilul în vârstă de opt ani a rămas internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

„Un bărbat de 39 ani din Slatina a condus un autoturism pe strada Ulmului şi la intersecţia cu strada Sfinţii Apostoli nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 ani, din Ostroveni. În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a unui minor de 8 ani din Slatina şi vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 40 ani, din Slatina, a unei femei de 32 de ani, tot din Slatina, cu toţii pasageri în primul autoturism, şi a ambilor soferi. Singurul rămas internat este minorul”, a spus Grădinaru.

Timp de aproape o oră, în zona producerii accidentului traficul a fost blocat pentru desfăşurarea cercetărilor la faţa locului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici