Cine este bărbatul împuşcat mortal în Bucureşti după ce i-a lovit pe poliţişti

  • Bărbatul a devenit agresiv când poliţiştii l-au somat şi l-a atacat pe unul dintre angajaţii M.A.I.
  • Ulterior, el a fost împuşcat în zona pieptului
  • El a fost transportat la Spitalul Elias din Bucureşti dar a murit câteva ore mai târziu
12160 afișări
Imaginea articolului Cine este bărbatul împuşcat mortal în Bucureşti după ce i-a lovit pe poliţişti

Cine este bărbatul împuşcat mortal în Bucureşti după ce i-a lovit pe poliţişti

Bărbatul care a fost împuşcat mortal de poliţişti a înjunghiat un angajat M.A.I. cu o foarfecă. Totul a început după un apel la 112 care anunţa că un bărbat ameninţă angajaţii hotelului în care era cazat.

În momentul în care poliţiştiii au sosit în hotel, bărbatul a devenit agresiv cu oamenii legii şi i-a ameninţat şi pe aceştia. Când au încercat să îl imobilizeze, individul i-a lovit şi a reuşit să îl rănească pe unul dintre poliţişti.

Mai apoi, bărbatul a fugit la un etaj superior al hotelului, unde poliţiştii au folosit armamentul. El a fost rănit în piept şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias. De cealaltă parte, poliţistul rănit este internat în spital.

Potrivit unor surse, bărbatul a intrat cu maşina personală în gardul Guvernului în anul 2016.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici