Cine este mogulul care le-a oferit lui Harry şi Meghan o casă în Hollywood, după ce au părăsit familia regală

  • Tyler Perry le-a sărit în ajutor lui Harry şi Meghan în 2020, când cei doi s-au mutat din Canada în Los Angeles.
  • În interviul oferit lui Oprah Winfrey, Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, i-au mulţumit lui Tyler Perry, mogulul cinematografiei americane.
  • El le-a oferit conacul său din Hollywood şi le-a asigurat securitatea.
9789 afișări
Imaginea articolului Cine este mogulul care le-a oferit lui Harry şi Meghan o casă în Hollywood, după ce au părăsit familia regală

În interviul oferit lui Oprah Winfrey, Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, i-au mulţumit lui Tyler Perry, mogulul cinematografiei americane, care le-a oferit celor doi conacul său din Hollywood şi servicii de securitate.

Întrebarea de pe buzele tuturor a fost ”Cine este Tyler Perry?”

Tyler Perry este un actor, regizor, scenarist şi dramaturg american. Perry este recunoscut, în special, pentru filmele sale Madea, pe care le-a scris, produs, regizat şi în care a jucat rolul principal, scrie BBC.

În 2015, el a construit un studio de film în Georgia şi începând de anul trecut este considerat miliardar, conform celor de la Forbes Magazine.

Perry a ajuns şi în atenţia tabloidelor după ce anul trecut a dezvăluit că trece printr-o criză, după ce s-a despărţit de iubita sa de multă vreme şi mama singurului său copil, Gelila Bekele.

”Am 51 de ani, sunt singur şi mă întreb cum va arăta următorul capitol din viaţa mea. Orice ar fi, voi avea grijă să fiu cel mai bun tată, să îmi ţin capul sus”, a scris Perry într-o postare pe contul său de Instagram, după despărţire. ”Într-o lume atât de tristă, vă rog eu, rămâneţi buni!”.

Cum i-a ajutat Tyler Perry pe Harry şi Meghan?

Tyler Perry le-a sărit în ajutor lui Harry şi Meghan în 2020, când cei doi s-au mutat din Canada în Los Angeles. El le-a oferit conacul său din Hollywood şi le-a asigurat securitatea.

Cuplul regal a recunoscut că s-au hotărât să plece din Canada în momentul în care presa a aflat adresa locuinţei lor. ”Nu aveam niciun plan”, a spus Meghan în interviul pentru CBS. ”Aveam nevoie de casă şi Perry ne-a ajutat, ne-a oferit şi securitate. Asta ne-a lăsat nouă timp să ne gândim ce putem face pe viitor”.

Harry a recunoscut că gândul de a nu mai fi apărat, fără securitate, l-a afectat. ”Brusc mi-am dat seama că în curând graniţele vor fi închise din cauza epidemiei, lumea ştia unde locuim, rămâneam fără securitate, deci era clar, trebuia să plecăm din Canada”, a povestit Harry.

Harry şi Meghan au declarat că la scurt timp după ce s-au relocat în Los Angeles, ei s-au hotărât să îşi cumpere o casă în California, în Montecito. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici