Cine este şi ce fapte a mai comis autorul atacului în masă din Brăila. Violenţa săvârşită în trecut

Tânărul care a intrat cu maşina, în plin, într-un grup de persoane aflate în parcarea unui mall din Brăila este recidivist. În urmă cu doi ani, împreună cu tatăl său, el a bătut o persoană cu o rangă.

8442 afișări
Imaginea articolului Cine este şi ce fapte a mai comis autorul atacului în masă din Brăila. Violenţa săvârşită în trecut

Cine este şi ce fapte a mai comis autorul atacului în masă din Brăila. Violenţa comisă în trecut

Conform deciziei instanţei, tânărul a fost găsit vinovat de loviri şi alte violenţe.

În momentul pronunţării deciziei, tânărul nu împlinise 18 ani şi a fost supravegheat timp de 6 luni chiar de mama sa. Asta deşi anchetatorii stabiliseră că victima fusese bătută cu o rangă de cei doi agresori. Pedeapsa cu supravegherea s-a încheiat recent, în condiţiile în care hotărârea instanţei a fost pronunţată la finalul anului trecut.

Prima decizie a aparţinut Judecătoriei Brăila din 19.07.2017.

„În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Aplică inculpatului Parfenie Marius Valentin măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni”, este soluţia anunţată pe portalul instanţei.

Ulterior, apelurile inculpaţilor au fost respinse de Curtea de Apel Galaţi, soluţia devenind defintivă pe 24.11.2017.

Zece persoane au ajuns la spital, duminică, în urma atacului de la un mall din Brăila, unde un tânăr a intrat cu maşina, în plin, într-un grup de persoane aflate în parcare, după ce a lovit două persoane, tot cu maşina, pe centura ocolitoare a oraşului. În prealabil, tânărul de 20 de ani a avut un conflict, în comuna Cazasu, cu un bărbat, în legătură cu un autoturism. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul luase cu ceva timp în urmă maşina să o încerce, iar duminică cei doi urmau să se înţeleagă. În urma conflictului verbal, tânărul l-a înjunghiat pe bărbat.

Potrivit unor martori de la mall, în momentul în care a fost imobilizat, tânărul striga ”trebuie să curgă sânge în ţara asta”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici