Cioban atacat de un urs în Prahova, salvat de câinii de la stână

Un cioban a fost atacat, miercuri, de un urs, în Secăria, judeţul Prahova. Bărbatul, care se afla cu oile la păscut, a fost rănit la mână, scăpând din ghearele animalului cu ajutorul câinilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

673 afișări
Imaginea articolului Cioban atacat de un urs în Prahova, salvat de câinii de la stână

Cioban atacat de un urs în Prahova, salvat de câinii de la stână

Potrivit Poliţiei Prahova, bărbatul, în vârstă de 24 de ani se afla, miercuri, cu oile la păscut în zona “La Doamnele” din Secăria.

La un moment dat, un urs s-a năpustit asupra ciobanului.

Bărbatul a scăpat din ghearele animalului după ce câinii de la stână i-au sărit în ajutor şi au alungat ursul.

Apoi, ciobanul, rănit la mână, a sunat după ajutor.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un echipaj s-a deplasat în Secăria pentru acordarea primului ajutor la o persoană muşcată de urs.

”Are plagă muşcată la nivelul braţului stâng şi contuzie toraco- lombară. Sunt urme de dinţi, l-a muşcat adânc. Va fi transportat la spital, la Ploieşti”, a declarat Duţă.

Nopţile trecute, trei urşi au atacat o stână din Telega.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici