Circa 11.500 de români au votat la secţiile din străinătate, până la ora 22.00

Aproximativ 11.500 de români au votat, în străinătate, la secţiile din ţările care au încheiat votul până la ora 22.00, informează MAE, care precizează că după această oră mai erau deschise 49 de secţii de votare.

11 afișări
Imaginea articolului Circa 11.500 de români au votat la secţiile din străinătate, până la ora 22.00

Circa 11.500 de români au votat la secţiile din străinătate, până la ora 22.00

"Pe baza informaţiilor primite de la misiunile României, în secţiile din ţările care au încheiat votul până la ora 22.00, inclusiv, votaseră aproximativ 11.500 de români. Printre ţările unde votul s-a terminat se numără: Australia, Republica Islamică Pakistan, India, Africa de Sud, Federaţia Rusă, Italia, Spania, Ungaria, Belgia, Franţa, Republica Elenă, Republica Moldova, Turcia sau Israel", menţionează MAE, într-un comunicat.

La ora 22.00 s-au închis 141 de secţii de votare din cele 190 de secţii de vot organizate în străinătate.

Votul se va încheia luni, 8 iunie, în secţiile de pe Coasta de Vest a SUA, ultimele secţii care se vor închide fiind cele de la Los Angeles, Las Vegas, Phoenix şi Portland, la ora 7.00 (ora României).

La aceste secţii votul a început duminică la ora 17.00, ora României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici