Circulaţia metrourilor întreruptă între Romană şi Universitate din cauza unei valize suspecte

Circulaţia metrourilor a fost întreruptă între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Unirii, aproape jumătate de oră, după ce un poliţist a găsit o valiză suspectă într-un coş de gunoi din staţia de metrou Universitate, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, directorul Metrorex, Gabriel Mocanu.

9 afișări
Imaginea articolului Circulaţia metrourilor întreruptă între Romană şi Universitate din cauza unei valize suspecte

Circulaţia metrourilor întreruptă între Romană şi Universitate din cauza unei valize suspecte

Potrivit directorului Metrorex, Gabriel Mocanu, valiza suspectă a fost observată în jurul orei 18.20. Forţele de ordine au izolat staţia, iar populaţia a fost evacuată.

Mocanu a explicat că s-a circulat cu limitare aproape jumătate de oră, adică între staţiile Piaţa Romană şi Pipera, respectiv între Piaţa Unirii şi IMGB, circulaţia fiind întreruptă între Piaţa Unirii şi Piaţa Romană.

Potrivit directorului Metrorex, circulaţia a fost reluată la ora 18.45.

De asemenea, Mocanu a declarat că nu are cum să prevină aceste situaţii şi face apel la populaţie să nu-şi lase bagajele în locuri publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici