Circulaţia pe strada Romancierilor, închisă 20 de zile pentru lucrări la magistrala 5 de metrou

Circulaţia rutieră pe strada Romancierilor, între bulevardele Timişoara şi Drumul Taberei, va fi închisă 20 de zile, începând de marţi, pentru lucrări la magistrala 5 de metrou, a anunţat, luni, Primăria Capitalei.

465 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe strada Romancierilor, închisă 20 de zile pentru lucrări la magistrala 5 de metrou

Circulaţia pe strada Romancierilor, închisă 20 de zile pentru lucrări la magistrala 5 de metrou (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei transmis agenţiei MEDIAFAX, traficul pe strada Râul Doamnei va fi închis de marţi, ora 10.00, timp de 20 de zile, între bulevardele Timişoara şi Drumul Taberei, pentru realizarea lucrărilor la "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Universitate - lot L1.2 - staţia Romancierilor".

În timpul restricţiilor de circulaţie, pe strada Romancierilor va fi permis accesul riveranilor dinspre Bulevardul Timişoara şi din strada Nera şi Aleea Valea Viilor dinspre Drumul Taberei.

Începând din 2 mai, circulaţia rutieră a fost închisă timp de un an pe strada Râul Doamnei, între Drumul Taberei şi Prelungirea Ghencea, tot pentru lucrări la magistrala 5 de metrou. În timpul restricţiilor de trafic, pe strada Râul Doamnei este permis accesul riveranilor până la strada Valea lui Mihai şi drumul de legătură cu aleea Callatis.

Totodată, de la sfârşitul lunii ianuarie, circulaţia rutieră este închisă timp de doi ani pe strada Valea Ialomiţei, între Drumul Taberei şi Valea Oltului. Traficul în zonă se desfăşoară deviat pe strada Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici