Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe toate drumurile judeţene din Cluj

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, joi, pe toate drumurile judeţene din Cluj, din cauza zăpezii, iar pe 87 de sectoare de drum se acţionează cu utilaje.

20 afișări
Imaginea articolului Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe toate drumurile judeţene din Cluj

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe toate drumurile judeţene din Cluj (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat transmis, joi, de Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene, dar nu există drumuri închise sau blocate.

Se acţionează în continuare pe zonele Dej, Gherla, Gilău, Cluj-Napoca, Huedin, Turda, cu un număr de 78 de utilaje, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, din cauza ninsorilor căzute în timpul nopţii de miercuri spre joi şi joi dimineaţa, stratul de zăpadă depus pe carosabil variază între doi şi 12 centimetri grosime şi se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţarea carosabilului, fiind împrăştiat apoi material antiderapant.

Sursa citată precizează că în ziua anterioară s-a intervenit pe 102 sectoare de drum, iar cantitatea de material antiderapant utilizat a depăşit 1.023 de tone.

Pe drumurile naţionale, potrivit informării transmise de Secţia Drumuri Naţionale Cluj, s-a intervenit cu 92 de utilaje şi au fost folosite 78,5 tone de nisip şi peste 460 de tone de sare, dintre care aproximativ 80 de tone sare au fost utilizate pe Autostrada A3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici