Circulaţia tramvaielor 41 a fost blocată în zona stadionului Ghencea, în urma unui accident

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 din Capitală a fost blocată 45 de minute, marţi, în zona stadionului Ghencea, după ce un autoturism implicat într-un accident rutier s-a răsturnat peste linie, a declarat Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

92 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor 41 a fost blocată în zona stadionului Ghencea, în urma unui accident

Circulaţia tramvaielor 41 a fost blocată în zona stadionului Ghencea, în urma unui accident (Imagine: Catalin Lutu/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.50, în apropierea stadionului Ghencea, a spus Brânduşa Raeceanu.

Ea a precizat că circulaţia tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri, astfel că RATB a instituit în zonă linia navetă 641, pentru a prelua călătorii.

La faţa locului au venit echipaje ale RATB, care au remediat defecţiunea la linia de tramvai.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în urma accidentului rutier nicio persoană nu a fost rănită, deşi una dintre maşini s-a răsturnat cu roţile în sus pe linia de tramvai.

Ioana Stancu a precizat că accidentul s-a produs după ce şoferul unei Dacii Logan a schimbat banda de mers fără a se asigura, astfel că a lovit din spate un autoturism Opel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici