Circulaţia tramvaielor 41, suspendată sâmbătă şi duminică pentru lucrări la linie

Circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi suspendată, sâmbătă şi duminică, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a căii de rulare din intersecţia Bulevardului Ghencea cu strada Braşov, călătorii fiind preluaţi de autobuzele 641, care vor circula pe acelaşi traseu, informează RATB.

335 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor 41, suspendată sâmbătă şi duminică pentru lucrări la linie

Circulaţia tramvaielor 41, suspendată sâmbătă şi duminică pentru lucrări la linie (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"În vederea executării unor lucrări de înlocuire a căii de rulare a tramvaielor din intersecţia Bd. Ghencea/Str. Braşov, în zilele de 04.08 şi 05.08.2012, linia 41 se suspendă. Pentru preluarea fluxurilor de călători de pe acest traseu, sâmbătă, 04.08.2012, respectiv duminică, 05.08.2012, RATB va înfiinţa linia navetă de autobuze 641", precizează, vineri, într-un comunicat de presă, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Autobuzele vor circula între "Piaţa Presei Libere" şi ",Ghencea" pe traseul Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alex. Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Şoseaua Crângaşi, strada Virtuţii, Pasajul Lujerului, strada Braşov, Bd. Ghencea.

Abonamentele eliberate pentru linia 41 vor fi valabile şi pe linia navetă de autobuze 641, a precizat RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici