Circulaţia trenurilor, afectată de viscol. Zeci de trenuri au întârzieri sau au fost anulate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că marţi dimineaţă circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, în special pe raza Sucursalelor Regionale CF Iaşi şi Galaţi, din cauza vântului puternic, viscolului şi temperaturilor scăzute.

177 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor, afectată de viscol. Zeci de trenuri au întârzieri sau au fost anulate

Circulaţia trenurilor, afectată de viscol. Zeci de trenuri au întârzieri sau au fost anulate

Potrivit CFR, pe raza SRCF Galaţi, între Mărăşeşti şi Tecuci (fir I şi II)), circulaţia automotoarelor este permisă doar cu antemergător, locomotivă Diesel sau electrică, din cauza vântului foarte puterni.

Între Brăila şi Făurei este viscol, iar trenurile circulă cu restricţie de viteză de 70 km/h.

În staţia Mărăşeşti, în cursul nopţii, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, circulaţia feroviară a fost îngreunată şi mai multe trenuri de călători au înregistrat întârzieri. A fost afectată circulaţia a opt trenuri de călători (R 7574, RE 11064, IR 1664, IR 1665, RE 11065, R 7575, R 7576, IRN 402.

Pe raza SRCF Iaşi, din cauza ninsorii şi a viscolului, pe distanţa Leşu Ilvei – Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei – Coşna se circulă cu restricţie de viteză de 50 km/h.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile a fost afectată circulaţia a 10 trenuri de călători, care au întârziat în staţiile CF Iaşi şi Bacău: R 5423, R 6414, R 11437, R 6447, R 1062, IRN 1668 , R 11413, R 5481, IC 559, IR 1859.

De asemenea, la solicitarea CFR Călători, 11 trenuri au fost anulate pe raza SRCF Iaşi.

Marţi dimineaţă, pe linia Hârlău – Iaşi, din cauza zăpezii abundente şi a viscolului, trenul R 11404 (Regio Călători) s-a defectat şi aşteaptă locomotivă de ajutor, precizează reprezentanţii companiei feroviare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trenuri,
viscol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici