Circulaţia, vineri dimineaţă, pe principalele drumuri din ţară

Traficul pe şoselele principale se desfăşoară, vineri dimineaţă, pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale. Sunt restricţii, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe Centura Călimăneşti şi Transalpina.

110 afișări
Imaginea articolului Circulaţia, vineri dimineaţă, pe principalele drumuri din ţară

Circulaţia, vineri dimineaţă, pe principalele drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe şoselele principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale.

Circulaţia rutieră rămâne restricţionată, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe DN 7CC - Centura Călimăneşti, km. 3+150 de metri, Călimăneşti, jud. Vâlcea. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi semnalizat cu balize şi indicatoare.

Pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, judeţul Alba, traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, în urma unor căderi de pietre de pe versant pe carosabil, fiind restricţionată banda de mers de lângă versant. Banda restricţionată este semnalizată corespunzător.

Vineri, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor aplica mai multe restricţii de trafic în judeţul Vâlcea, astfel:

- sectorul de drum DN 7 km 199+000 - 200+000 în extravilanul localităţii Calimanesti se executa lucrări de rânguire versanţi între orele 08:00 - 14:00. Circulaţia rutieră se închide/se deschide în reprize de max.20 minute dirijată de piloţi de circulaţie.

- sectorul de drum DN 67 km 152+350 - km 152+450 pe raza localităţii Horezu se executa lucrări de întreţinere periodică pod. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijată prin semafoare.

- sectorul de drum DN 65C km 75+000 - km 111+400 pe raza localităţiilor Roiesti - Horezu se aplică marcaje rutiere axiale între orele 08:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe ambele sensuri îngreunat.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici