Circulaţie dificilă pe toate drumurile din Prahova din cauza ceţii. Vizibilitatea, sub 50 de metri

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, vineri seară, pe toate drumurile naţionale din judeţul Prahova, din cauza ceţii care reduce vizibilitatea la sub 50 de metri.

86 afișări
Imaginea articolului Circulaţie dificilă pe toate drumurile din Prahova din cauza ceţii. Vizibilitatea, sub 50 de metri

Circulaţie dificilă pe toate drumurile din Prahova din cauza ceţii. Vizibilitatea, sub 50 de metri (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, vineri seară, pe toate drumurile naţionale care tranzitează judeţul Prahova, circulaţia fiind îngreunată de ceaţa care reduce vizibilitatea la o distanţă de sub 50 de metri.

Astfel, potrivit Poliţiei Prahova, ceaţa reduce vizibilitatea la sub 50 de metri pe DN 1 Ploieşti - Braşov - ruta Valea Prahovei, precum şi pe DN 1 A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov, DN 1 B Ploieşti - Buzău, DN 1 D Ploieşti - Albeşti - Urziceni - Slobozia şi DN 72 Ploieşti - Târgovişte.

De asemenea, traficul rutier este îngreunat din cauza ceţii pe raza municipiului Ploieşti şi a mai multor localităţi.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să conducă cu atenţie şi să adapteze viteza lacondiţiile de drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici