Circulaţie feroviară blocată în judeţul Vâlcea

Traficul feroviar pe ruta Râmnicu Vâlcea - Sibiu a fost blocat, marţi după-amiază, după ce bucăţi de stâncă s-au desprins de pe versanţi şi au căzut pe calea ferată, între localităţile vâlcene Râul Vadului şi Podul Olt,.

10 afișări
Imaginea articolului Circulaţie feroviară blocată în judeţul Vâlcea

Circulaţie feroviară blocată în judeţul Vâlcea

"Am fost anunţaţi că la kilometrul de cale ferată 350 au căzut mai multe bucăţi de stâncă pe linia ferată. Din informaţiile pe care le avem, se pare că pe linie ar fi şi stânci de dimensiuni mai mari. Circulaţia feroviară a fost oprită, iar un echipaj a plecat în zonă şi vom înregistra toate trenurile care vor avea întârzieri până la deblocarea traficului", a declarat, marţi, comisarul-şef Constantin Niţă de la Poliţia Transporturi Feroviare Vâlcea.

La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai CFR Infrastructură, care au început operaţiunea de eliberare a căii ferate, a spus, la rândul său, şeful ISU Vâlcea, colonel Adrian Meşescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici