Circulaţie feroviară între Timişu de Sus şi Predeal, închisă timp de câteva ore, a fost reluată pe ambele fire

Circulaţia trenurilor între staţiile Timişu de Sus - Predeal a fost reluată în condiţii normale de trafic şi pe firul I, iar în judeţul Braşov traficul continuă să se desfăşoare cu dificultate, informează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

294 afișări
Imaginea articolului Circulaţie feroviară între Timişu de Sus şi Predeal, închisă timp de câteva ore, a fost reluată pe ambele fire

Circulaţie feroviară închisă între Timişu de Sus şi Predeal, şase trenuri sunt blocate pe traseu

Potrivit sursei citate, traficul feroviar între staţiile Timişu de Sus - Predeal a fost reluat începând cu ora 14.44.

"Vă reamintim că pe firul II, trenurile de călători şi-au reluat circulaţia cu tracţiune diesel, începând cu ora 11.02. Echipele feroviare se află în continuare în linie curentă, urmând să intervină pentru remedierea defecţiunilor survenite la firul de contact şi pe firul II, astfel încât circulaţia trenurilor să se poată desfăşura şi pe această distanţă cu locomotive electrice. Traficul feroviar pe raza judeţului Braşov se desfăşoară în continuare în condiţii meteo nefavorabile", se precizează în comunicat.

Circulaţia feroviară între Timişu de Sus şi Predeal a fost închisă, miercuri, din cauza unor copaci căzuţi pe ambele fire de circulaţie, în gabaritul căii ferate şi pe linia de contact, cinci trenuri fiind oprite în gări, iar un altul, pe traseu.

În judeţul Braşov, unde marţi au fost probleme din cauza zăpezii, fiind închis pentru deszăpezire inclusiv Drumul Naţional 1, se circulă în condiţii bune, miercuri dimineaţă, şi nu a mai nins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici