Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe judeţe. Porturile de la Marea Neagră au fost închise

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, sâmbătă, pe mai multe artere principale din ţară, în special din zona Moldovei şi Transilvaniei. Porturile de la malul Mării Negre au fost închise din cauza vântului puternic.

868 afișări
Imaginea articolului Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe judeţe. Porturile de la Marea Neagră au fost închise

Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe judeţe. Porturile de la Marea Neagră au fost închise

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se circulă în condiţii de iarnă, ninge şi se depune zăpadă pe carosabil pe mai multe artere rutiere din judeţele: Alba, Bacău, Gorj, Harghita, Iaşi, Neamţ, Sălaj, Suceava şi Vaslui.

Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.

În celelalte judeţe în general se circulă în condiţii de ploaie, pe un carosabil umed, fără depuneri de polei.

Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise, din cauza vântului puternic, informează sursa citată.

Nu sunt restricţii în ceea ce priveşte traficul aerian sau feroviar.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă, dacă urmează să se deplaseze în zonele în care carosabilul este acoperit de zăpadă, gheaţă sau polei şi să adopte constant o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de evenimente rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici