Circulaţie îngreunată pe autostrada Nădlac-Arad, unde TIR-urile aşteaptă circa 100 de minute

Circulaţia prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad se desfăşoară cu dificultate, TIR-urilor aşteaptând circa 100 de minute pentru a ieşi din ţară, ca urmare a unor controale amănunţite efectuate de către autorităţile maghiare de frontieră.

82 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe autostrada Nădlac-Arad, unde TIR-urile aşteaptă circa 100 de minute

Circulaţie îngreunată pe autostrada Nădlac-Arad, unde TIR-urile aşteaptă circa 100 de minute (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Coloana de camioane care aşteaptă să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota de pe autostrada Nădlac-Arad se întinde pe mai mulţi kilometri, vineri după-amiază, iar timpii de aşteptare pentru şoferii de TIR ajung la circa 100 de minute pentru a ieşi din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia maşinilor mici şi a autocarelor nu este afectată.

Conform Poliţiei de Frontieră Arad, s-a ajuns aici ca urmare a unor controale amănunţite la TIR-uri efectuate de către autorităţile ungare.

Din aceste motive, poliţiştii de frontieră recomandă să se folosească şi alte puncte de trecere a graniţei.

În judeţul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu şi Vărşand. În judeţul Timiş se poate trece pe la Cenad, în judeţul Bihor pe la Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni şi Petea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici