Circulaţie întreruptă pe DN 14 A, în judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea unui concurs automobilistic

Circulaţia rutieră va fi întreruptă, duminică, pe etape, pe DN 14A, între Mediaş (judeţul Sibiu) şi Iernut (judeţul Mureş), pentru desfăşurarea unui concurs automobilistic de viteză în coastă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

455 afișări
Imaginea articolului Circulaţie întreruptă pe DN 14 A, în judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea unui concurs automobilistic

Circulaţie întreruptă pe DN 14 A, în judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea unui concurs automobilistic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că duminică, în judeţul Sibiu, pe DN 14A, tronsonul kilometric 2+350 de metri - 5+350 de metri, circulaţia rutieră se va închide între orele 11.00-13.00, 13.30-16.00 şi 16.30-18.00, pentru desfăşurarea „Concursului automobilistic de viteză în coastă - Cupa Mediaş”, organizat de Club „Auto Crono”.

Poliţia Sibiu informeaă că sectorul de drum închis va fi cuprins între Mediaş (judeţul Sibiu) şi Iernut (judeţul Mureş).

Închiderea sectorului de drum se va face de către personalul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu, asistat de către reprezentanţii Club Auto Crono.

Pentru evitarea evenimentelor rutiere, vor fi luate măsuri de blocare a drumurilor laterale existente în traseu, pe toată durata desfăşurării cursei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici