Circulaţie întreruptă pe DN 2B - Brăila din cauza unui accident în care a fost implicat un autobuz. Două fetiţe sunt în stare gravă

  • În accident au fost implicate un autobuz, un autoturism şi un autocamion.
  • Reluarea circulaţiei se va face în circa 30-45 de minute.
403 afișări
Imaginea articolului Circulaţie întreruptă pe DN 2B - Brăila din cauza unui accident în care a fost implicat un autobuz. Două fetiţe sunt în stare gravă

Circulaţie întreruptă pe DN 2B - Brăila din cauza unui accident în care a fost implicat un autobuz

UPDATE 

Minora de 5 ani prezintă focar hemoragic în zona capului, fracturi costale, ruptură de ficat şi rinichi, hemoperitoneu, fiind internată, momentan, în Secţia ATI, în stare stabilă şi urmează să fie reevaluată neurologic, chirurgical şi ortopedic.
 
Cealaltă minoră, de 6 ani, având contuzii hemoragice în zona capului, fracturi costale, hemopneumotorace, ruptură hepatică, a fost transferată la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.
 
Un tren marfar a lovit un autoturism în localitatea Rebrisoara, accidentul soldându-se cu trei victime, tatăl şi cele două fetiţe. Tatăl a decedat.
 
Au intervenit modulul SMURD de la Secţia de Pompieri Năsăud şi un echipaj cu medic de la SAJ Bistriţa Năsăud.
 
------

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2B Buzău - Brăila, în localitatea Căldăruşa, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, un autoturism şi un autocamion.

Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la faţa locului de către Poliţie.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici