Circulaţie parţial blocată pe DN 1 în judeţul Alba, din cauza prăbuşirii unei porţiuni dintr-un pod

Circulaţia a fost blocată parţial, sâmbătă dimineaţa, pe Drumul Naţional 1, între localităţile Unirea şi Aiud, din judeţul Alba, după ce o porţiune dintr-un pod s-a prăbuşit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţie parţial blocată pe DN 1 în judeţul Alba, din cauza prăbuşirii unei porţiuni dintr-un pod

Circulaţie parţial blocată pe DN 1 în judeţul Alba, din cauza prăbuşirii unei porţiuni dintr-un pod

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, podul rutier din zona localităţii Mirăslău s-a rupt pe o porţiune de aproape doi metri, din cauza debitului mărit al pârâului Valea Mirăslăului.

În prezent, circulaţia în zonă se desfăşoară cu restricţii de viteză şi pe un singur sens.

Inspectoratul de Poliţie Alba a anunţat că, în cazul în care avariile la pod se accentuează, există posibilitatea ca traficul rutier să fie redirecţionat pe o rută ocolitare.

Drumul Naţional 1 este cea mai folosită rută între Alba Iulia şi Cluj-Napoca, circulaţia fiind intensă, cu atât mai mult cu cât acest traseu este drum european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici