Circulaţie restricţionată în Ungaria, pe timp de weekend. Autoturismele vizate de măsură

  • Poliţia de Frontieră a anunţat că autorităţile din Ungaria au instituit restricţii de circulaţie în weekend pentru maşinile de transport marfă cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.
1847 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată în Ungaria, pe timp de weekend. Autoturismele vizate de măsură

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, restricţiile sunt impuse de sâmbătă seara, de la ora 23.00, până duminică, la ora 23.00.

„Poliţiştii de frontieră români şi maghiari efectuează controlul comun pentru ieşirea din Romania (respectiv intrarea în Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, iar conform legislaţiei statului vecin, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice”, se arată în comunicat.

În intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme se derulează în condiţii normale fără să fie afectat de aceste restricţii, a mai anunţat Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici