Circulaţie restricţionată pe DN 1, la intrarea în Sinaia, din cauza unui accident

Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, sâmbătă după-amiază, la intrarea în staţiunea prahoveană Sinaia dinspre Ploieşti, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi în urma căruia o persoană a fost rănită.

56 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată pe DN 1, la intrarea în Sinaia, din cauza unui accident

Circulaţie restricţionată pe DN 1, la intrarea în Sinaia, din cauza unui accident (ImagineAdrian Pogingeanu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs la kilometrul 121 + 500 metri al DN 1, la intrarea în Sinaia dinspre Ploieşti.

Conform primelor date de la locul accidentului, şoferul unui autoturism Seat Leon care circula pe sensul de deplasare Ploieşti - Braşov a pierdut controlul asupra maşinii în condiţiile în care carosabilul este umed, a părăsit sensul său de mers şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de un BMW şi de un Renault.

În urma impactului dintre cele trei maşini, o persoană aflată în Seat a fost grav rănită, iar sensul de coborâre dinspre munte este complet blocat, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia desfăşurându-se dirijat pe cele două benzi ale sensului de mers de urcare către munte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici