Circulaţie rutieră îngreunată pe Valea Prahovei

Traficul rutier se desfăşura cu dificultate, duminică după-amiază, pe drumul naţional 1, în zona Văii Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre Braşov către Bucureşti, dar şi pe DN 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov şi care este destinat maşinilor de mare tonaj.

15 afișări
Imaginea articolului Circulaţie rutieră îngreunată pe Valea Prahovei

Circulaţie rutieră îngreunată pe Valea Prahovei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Prahova, circulaţia pe Drumul Naţional 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, din cauza numărului mare de turişti care coboară dinspre munte spre Capitală.

Pe tronsonul de drum cuprins între staţiunea Azuga şi oraşul Comarnic autovehiculele circulă în coloană, cu viteză de cel mult 40 de kilometri la oră, însă nu se înregistrează blocaje în trafic.

Conform poliţiştilor, traficul rutier este îngreunat, tot pe sensul de coborâre dinspre munte, şi pe drumul naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii Munte - Cheia - Săcele şi care este destinat autovehiculelor de mare tonaj a căror circulaţie este interzisă duminica, pe timpul zilei, pe DN 1. Pe acest drum, circulaţia se desfăşoară, de asemenea, în coloană, însă nici aici nu se înregistrează blocaje în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici